|

پیش بینی هوای لرستان فردا دوشنبه 6 مهر/ کاهش دما در راه است

بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از امروز تا پایان هفته افزایش پوشش ابر و گاهی افزایش سرعت وزش باد، پدیده‌های غالب جوی استان خواهند بود.

پیش بینی هوای لرستان فردا دوشنبه 6 مهر/ کاهش دما در راه است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل هواشناسی لرستان از افزایش پوشش ابر و وزش باد در استان خبر داد و گفت: سرعت وزش باد طی روزهای سه‌شنبه تا پنجشنبه در برخی ساعات به آستانه نسبتاً شدید تا شدید و لحظه‌ای خواهد رسید.

بهروز مرادپور اظهار کرد: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از امروز تا پایان هفته افزایش پوشش ابر و گاهی افزایش سرعت وزش باد، پدیده‌های غالب جوی استان خواهند بود.

وی افزود: طی روزهای سه‌شنبه تا پنجشنبه سرعت وزش باد در برخی ساعات به آستانه نسبتاً شدید تا شدید و لحظه‌ای می‌رسد که می‌تواند موجب خیزش گردوخاک، کاهش دید، افت کیفیت هوا و احتمال خسارت به سازه‌های سبک و موقت شود.

مدیرکل هواشناسی لرستان با اشاره به وضعیت دمایی استان، بیان کرد: دماهای روزانه امروز تغییرات محسوسی نخواهند داشت، اما برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

مرادپور اضافه کرد: با توجه به افزایش سرعت وزش باد، شهروندان و دستگاه‌های مربوطه نسبت به استحکام سازه‌های سبک و موقت و رعایت نکات ایمنی در زمان فعالیت در فضای باز توجه لازم را داشته باشند.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • گزارش «شرق» از زندگی بازنشسته‌هایی که میان هزینه‌ درمان، مخارج زندگی و کمک به فرزندان، در فشار اقتصادی‌ هستند
  • در پی اختلاف محیط‌ زیست و منطقه آزاد انزلی بر سر یک باغ‌وحش بدون مجوز، استاندار پیشنهاد داد