|

مهار آتش‌سوزی در منطقه حفاظت‌شده «مانشت و «قلارنگ» در ایلام

روز جمعه ۲۲ خرداد، بخشی از عرصه‌های جنگلی در قسمت شرقی ارتفاعات «شلم» واقع در منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ دچار حریق شد که با حضور به موقع نیروهای اطفاء حریق، به‌طور کامل مهار شد.

مهار آتش‌سوزی در منطقه حفاظت‌شده «مانشت و «قلارنگ» در ایلام

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام از مهار آتش سوزی در عرصه‌های تحت مدیریت این اداره کل خبر داد و گفت: روز جمعه ۲۲ خردادماه، بخشی از عرصه‌های جنگلی در قسمت شرقی ارتفاعات «شلم» واقع در منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ دچار حریق شد که با حضور به موقع نیروهای اطفاء حریق، به‌طور کامل مهار شد.

علی‌رضا محمدی جمعه ۲۲ خرداد در جمع خبرنگاران استان با اشاره به سرعت عمل یگان حفاظت محیط زیست افزود: حضور به موقع یگان حفاظت محیط زیست شهرستان ایلام در منطقه باعث شد تا حریق در «وقت طلایی» کنترل شده و از گسترش آن به سایر مناطق جلوگیری شود. همچنین با بررسی‌های میدانی، علت و عامل این آتش‌سوزی نیز شناسایی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام در پایان خاطرنشان کرد: این عملیات با تلاش مشترک دو اکیپ از ادارات حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی شهرستان و یک اکیپ تخصصی از کارشناسان اداره‌کل انجام گرفت.

وی اضافه کرد: طبق برآوردهای اولیه، حدود ۵ هکتار از اراضی جنگلی دچار حریق شده است.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.