پیش بینی هوای البرز فردا 9 اردیبهشت 1405/ ورود سامانه بارشی
مدیرکل هواشناسی استان البرز با اعلام هشدار سطح نارنجی گفت: سامانه بارش تندری همراه با تندباد از غروب سه شنبه در این استان فعال می شود.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مدیرکل هواشناسی استان البرز با اعلام هشدار سطح نارنجی گفت: سامانه بارش تندری همراه با تندباد از غروب سه شنبه در این استان فعال می شود.
کامران حقی آبی گفت : تحلیل آخرین الگوهای پیشیابی از تقویت سامانه بارشی تندری از عصر امروز تا ظهر فردا چهارشنبه در آسمان استان البرز حکایت دارد.
وی ادامه داد: بر این اساس در جریان فعالیت این سامانه رگبار باران ، بارش تگرگ ، آذرخش ، وزش تندباد و گردوخاک و بارش برف در ارتفاعات پیش بینی شده است.
حقی آبی تاکید کرد: اختلال در ترددهای شهری و بین شهری ، آبگرفتگی موقت معابر شهری ، سیلابی شدن رودخانه ها و مسیل های فصلی ، احتمال خسارت به باغ ها و مزارع، ریزش سنگ در محورهای کوهستانی ، شکستگی درختان و آسیب به سازهای موقت از پیامدها و خطرات این سامانه بارشی است.
مدیرکل هواشناسی البرز گفت : خودداری از توقف در حاشیه رودخانه ها ، مسیل های فصلی و دامنه کوهها ، اطمینان از استحکام سازه های موقت و سست و احتیاط در فعالیت های عمرانی ، محافظت از مزارع و باغ ها و پرهیز از کوهنوردی و طبیعت گردی از مهمترین توصیه ها است.
وی یادآور شد: بارش به صورت متناوب تا پایان هفته جاری ادامه دارد اما شدت آن تا ظهر فردا چهارشنبه است.