|

تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد

​رییس پلیس راه البرز گفت: تردد وسایل نقلیه از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت استان مازندران ممنوع دقایقی پیش ممنوع شد.

تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رییس پلیس راه البرز گفت: تردد وسایل نقلیه از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت استان مازندران ممنوع دقایقی پیش ممنوع شد.

سرهنگ “ پیمان کرمی “ اظهار کرد: این محدودیت به دلیل حجم زیاد ترافیک و بار برگشت سفر از مازندران صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: با برنامه ریزی انجام شده تردد وسایل نقلیه از ساعاتی دیگر از مرزن آباد به سمت کرج و تهران یک طرفه می شود.

کرمی گفت: چنانچه مسافران قصد سفر به شهرهای شمالی را دارند می توانند از محورهای جایگزین استفاده کنند.

رییس پلیس راه البرز یادآورشد که اکنون ترافیک در خط جنوبی جاده کرج - چالوس از میدان امیر کبیر تا پل خواب در برخی نقاط سنگین است .

وی بیان کرد: همچنین ترافیک درخط شمالی جاده کرج - چالوس از دهانه جنوبی تونل کندوان تا دیزین سنگین گزارش شده است.

وی افزود : انتظار می رود رانندگان زمان سفر خود را مدیریت کرده و قبل از سفر ازوضعیت راه ها مطلع شوند.

استان البرز دارای یک هزار و ۶۶۶ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.