|

فراخوان جذب رشته بهیاری در فراجا

هنرستان بهیاری معاونت بهداد فراجا در راستای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در سال 1405 از متقاضیان واجد الشرایط زن و مرد برای استخدام با عضویت پایور دعوت به عمل می آورد.

فراخوان جذب رشته بهیاری در فراجا

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سردار "یعقوب منصوری" با اعلام این خبر گفت: هنرستان بهیاری معاونت بهداد فراجا با هدف تامین نیروی انسانی مرد و زن مورد نیاز در رشته بهیاری برای  بکارگیری در ماموریت‌های بهداشت، امداد و درمان فراجا از بین متقاضیان واجد الشرایط با عضویت پایور استخدام می‌ کند.

 معاون بهداد فراجا با اشاره به اختصاص تعداد 40 نفر سهمیه مرد و 30 نفر سهمیه زن در مقطع درجه داری رسته بهداری در کل استان های کشور، عنوان کرد: در فرآیند عضویابی و استخدام، فرزندان خانواده معظم شهداء، ایثارگران، نیروهای مسلح  اعم از شاغل و بازنشسته، بسیجیان، اعضای پلیس افتخاری، خرید خدمت و وظیفه در اولویت قرار دارند.

این مقام ارشد بهداشت و درمان فراجا  در ادامه، مدرک تحصیلی دیپلم علوم تجربی نظام جدید(3-3-6)، معدل بالای 15  و رده سنی 18 الی 22 سال را از جمله شرایط عمومی استخدام برشمرد و عنوان کرد: متقاضیان پس از استخدام با سازماندهی در مشاغل ضمن بهره‌مندی از حقوق و مزایای سازمانی از آموزش‌های رایگان تخصصی برخوردار شده و به تناسب تلاش و استعداد فردی، از آینده شغلی مناسبی بهره‌مند می شوند.

 این مقام ارشد حوزه بهداشت و درمان فراجا خاطرنشان کرد: متقاضیان برای مصاحبه تخصصی در استان تهران می توانند به آدرس میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، خیابان ادوارد براون، معاونت بهداشت، امداد و درمان فراجا و در سایر استان‌ها به معاونت بهداد استان‌ها مراجعه کنند.

 

 

 

منبع: ایلنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.