• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    پیش بینی هوای البرز و کرج؛ پنج شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴

    مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: طبق بررسی کارشناسان هواشناسی پیش بینی می‌شود آسمان استان برای روزهای پایانی هفته جاری با رگبار رعد و برق و وزش شدید باد همراه باشد.

    پیش بینی هوای البرز و کرج؛ پنج شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ آرش بهاروند احمدی گفت: طبق بررسی کارشناسان تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی هواشناسی حاکی از بروز ناپایداری‌های محلی از فردا تا جمعه در منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن در بعضی ساعات وزش باد لحظه‌ای و شدید و گرد و خاک به ویژه در بخش‌های مرکزی و جنوبی و پاره‌ای نقاط استان رگبار رعد و برق مورد انتظار است.

    مدیرکل هواشناسی استان البرز افزود: بارش باران، رگبار و آذرخش برای ارتفاعات و مناطق کوهستانی بیشتر از دیگر مناطق انتظار می‌رود.

    احمدی ادامه داد: به موجب این مخاطره افزایش گرد و غبار و کاهش موقت کیفیت هوا، آسیب به سازه‌های موقت سست و خطر سقوط در جاده‌های کوهستانی مورد انتظار است.

    این مقام مسئول گفت: توصیه می‌شود افراد آسیب پذیر از حضور طولانی مدت در فضاهای باز پرهیز کنند، همچنین خودداری از توقف و پارک خودرو در کنار ساختمان‌های نیمه‌کاره، درختان کهن‌سال و تابلوهای تبلیغاتی مورد تاکید است.

    بهاروند احمدی در پایان تاکید کرد: توصیه می‌شود کوهنوردان در زمان اعلام شده از حضور در ارتفاعات خودداری کنند.


     

    منبع: مهر