|

ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز | قاضی احسان باقری به ضرب گلوله جان باخت

صبح امروز ۶ خرداد ۱۴۰۴، قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز، هنگام خروج از منزل توسط فردی ناشناس هدف شلیک گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز | قاضی احسان باقری به ضرب گلوله جان باخت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ صبح امروز ۶ خرداد ۱۴۰۴، قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز، هنگام خروج از منزل توسط فردی ناشناس هدف شلیک گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

یک منبع آگاه  اعلام کرد: «قاضی باقری صبح امروز پس از خروج از منزل در شیراز، مورد سوءقصد مسلحانه قرار گرفت و متأسفانه به دلیل شدت جراحات جان باخت.»

بر اساس این گزارش، عامل یا عوامل این حادثه هنوز شناسایی نشده‌اند و نیروهای انتظامی و امنیتی در حال انجام تحقیقات و پیگیری سرنخ‌های مرتبط با این ترور هستند.

مقام‌های قضایی و امنیتی وعده داده‌اند که اخبار تکمیلی در خصوص انگیزه‌ها، جزئیات حادثه و وضعیت پرونده، به‌زودی اعلام خواهد شد./فارس

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.