پیش بینی هوای اصفهان؛ دوشنبه ۱۵ اردیبهشت
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: با فعالیت خفیف سامانه ناپایدار برای بعد از ظهر امروز و فردا (دوشنبه) شاهد افزایش سرعت باد، خیزش گرد و خاک و رشد ابرها در آسمان مناطق شمالی و مرکزی استان خواهیم بود.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مینا معتمدی افزود: وجود گرد و خاک در نواحی شمالی و مرکزی استان موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید خواهد شد که در این زمینه هشدار هواشناسی صادر شده است.
وی ادامه داد: همزمان با فعالیت این سامانه احتمال رگبار و رعد و برق در نواحی غربی و جنوبی استان نیز وجود دارد.
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اظهار داشت: دمای هوای بیشتر مناطق استان در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: دمای هوای اصفهان صبح امروز ۲۶ درجه سانتیگراد بود که نسبت به روز گذشته تغییر محسوسی نداشته است.
معتمدی خاطرنشان کرد: دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه روز گذشته به ۳۵ و در خنکترین ساعت به ۱۹ درجه سانتیگراد رسید.
وی اظهار کرد: خوروبیابانک با دمای ۳۹ و بویین میاندشت با ۱۰ درجه سانتیگراد گرمترین و خنکترین نقاط استان در شبانه روز گذشته بودند.
برای اطلاع از پیشبینی وضعیت آب و هوای استان و شهر خود به این صفحه مراجعه کنید.