• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    خبر مهم وزیر کشاورزی افزایش قیمت گندم و نرخ خرید تضمینی گندم

    وزیر جهاد کشاورزی در خصوص زمان اعلام قیمت گندم و نرخ خرید تضمینی گندم توضیحاتی ارائه کرد.

    خبر مهم وزیر کشاورزی افزایش قیمت گندم و نرخ خرید تضمینی گندم

    به گزارش شبکه شرق، قیمت گندم و نرخ خرید تضمینی گندم به زودی اعلام می‌شود.

    وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه قیمت گندم و قیمت خرید تضمینی گندم مهم است و نرخ آن باید تا به امروز ابلاغ می‌شد، گفت: برای اعلام نرخ خرید تضمینی گندم جلسات در حال پیگیری است و این نرخ به زودی ابلاغ می‌شود.

    غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در مراسم آغاز سال زراعی جدید اظهار داشت: همزمانی کشت پاییزه با آغاز دولت اتفاق مبارکی است و امید می‌رود سال زراعی خوبی پیش‌رو داشته باشیم و از تلاش همه کشاورزان و مسئولان قدردانی می‌کنم.

    او افزود: در تولید گندم اتفاق های خوبی افتاده است و تداوم داده می‌شود.

    وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: به زراعی، تغذیه و بهر‌وری بسیار در تولید گندم مهم است و این اقدامات ادامه داده می‌شود و تداوم خودکفایی دهه 80 در تولید گندم جشن گرفته می‌شود.

    او تصریح کرد: تولید کالای اساسی در کشور برای وزارت جهاد کشاورزی مهم و اساسی است.

    وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مشی دولت اجرای قانون و برنامه‌ها در کشور است گفت: قانون افزایش بهره وری در کشور مهم است که حرکت بر روی آن خواهد بود.

    نوری قزلجه گفت: دولت باید منابع لازم برای عملیاتی شدن این برنامه‌ها را فراهم کند تا بتوانیم به خودکفایی 90 درصد محصولات کشاورزی برسیم.

    قیمت گندم و نرخ خرید تضمینی گندم به زودی اعلام می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای خودکفایی 90 درصدی محصولات کشاورزی 1000 همت برآورد منابع مالی صورت گرفته است.

    او با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی گندم مهم است و نرخ آن باید تا به امروز ابلاغ می‌شد، گفت: برای اعلام نرخ خرید تضمینی گندم جلسات در حال پیگیری است و این نرخ به زودی ابلاغ می‌شود.

    وزیر جهاد کشاورزی افزود: این اقدام از مسیر قانونی خود پیش می‌رود و منافع تولیدکننده در نظر گرفته می‌شود که عامل مهمی برای انگیزه تولیدکنندگان‌ است.

    نوری قزلجه گفت: قطعی برق برای کشاورزان خیلی مهم است و تولید آنها دچار آسیب می‌شود و کشاورزان حاضر هستند برق خانه شان قطع شود اما برق مزارع آنها قطع نشود.

    وزیر جهاد کشاورزی افزود: برای تامین تراکتور مورد نیاز کشاورزان نیز مذاکراتی انجام شده است تا دغدغه‌‌ای نداشته باشند.

    وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: اعتماد جامعه کشاورزی را با اعلام به موقع قیمت‌ها و پرداخت مطالبات کشاورزان جلب یا حفظ می‌شود.

    وزیر جهاد کشاورزی افزود: بحث‌های ترویجی برای جامعه کشاورزی بسیار مهم است و کارشناسان باید به صورت چهره به چهره با کشاورزان ارتباط داشته باشند.

    او گفت: آمار و ارقام برای جامعه کشاورزی مهم است و هیچ ابایی از اصلاح و دقیق شدن آن نباید داشته باشیم که از چالش‌های اصلی کشاورزی است و موجب بی‌اعتمادی در دستگاه‌های بین بخشی می‌شود.

    نوری قزلجه گفت: امنیت غذایی کشور با کارهای فنی و اساسی‌ شکل می‌گیرد و این‌طور نخواهد بود که برای اینکه فعالیت خود را مثبت نشان دهیم، قیمت مرغ و تخم مرغ را ارزان نگه داریم.

    منبع: تسنیم