|

تا ۹ درصد به ظرفیت تولید بنزین اضافه خواهد شد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: با بهره‌برداری از دو پالایشگاه‌ جدید تا پایان سال، روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور افزوده می‌شود که معادل حدود ۹ درصد مصرف روزانه بنزین است.

تا ۹ درصد به ظرفیت تولید بنزین اضافه خواهد شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محمدصادق عظیمی‌فر با اشاره به برنامه توسعه ظرفیت پالایشی کشور اظهار کرد: با بهره‌برداری از دو پالایشگاه جدید آدیش جنوبی و مهر خلیج فارس تا پایان سال، تولید بنزین کشور روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر افزایش خواهد یافت.

وی افزود: این میزان افزایش تولید معادل حدود ۹ درصد مصرف بنزین کشور است و می‌تواند ظرفیت تولید و تأمین این فرآورده راهبردی را تقویت کند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره آخرین وضعیت پالایشگاه‌های جدید گفت: پالایشگاه آدیش جنوبی هم‌اکنون در حال دریافت خوراک است و فرایند بهره‌برداری از آن در حال انجام است. پالایشگاه مهر خلیج فارس نیز براساس برنامه، تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

افزایش ظرفیت پالایشی ۱۸۰ هزار بشکه‌ای

عظیمی‌فر مجموع ظرفیت پالایشی این دو مجموعه را حدود ۱۸۰ هزار بشکه در روز اعلام کرد و گفت: بهره‌برداری از این پالایشگاه‌ها افزون‌بر افزایش تولید بنزین، به افزایش تولید نفت‌گاز نیز کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: این دو پالایشگاه درمجموع روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر بنزین و حدود ۵ میلیون لیتر نفت‌گاز تولید می‌کنند که به سبد تولیدات پالایشی کشور افزوده خواهد شد.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.