|

آخرین قیمت دلار، طلا و سکه؛ شبانگاه دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴/دلار دوباره افزایشی شد

بهای دلار در پایان بازار امروز تهران به رقم ۱۵۹ هزار و ۹۶۰ تومان رسید و روند افزایشی خود را ادامه می دهد.

آخرین قیمت دلار، طلا و سکه؛ شبانگاه دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴/دلار دوباره افزایشی شد
خبرنگار: کیمیا نعمت‌اله

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

​امروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ بازار طلا و سکه با عقبگرد قیمت ها مواجه شد، در حالی که بهای دلار افزایش جزئی را تجربه کرد و هر گرم طلای ۱۸ عیار با عقبگرد ۵۰۰ هزارتومانی به ۱۸ میلیون و ۶۹۵ هزار تومان رسید.

بهای دلار در پایان بازار امروز تهران به رقم ۱۵۹ هزار و ۹۶۰ تومان رسید و روند افزایشی خود را ادامه می دهد.

*بهای طلا چقدر شد؟

بهای هر اونس طلای جهانی به نرخ ۴ هزار و ۹۹۵ دلار رسید و با ریزش قیمت مواجه شد.

بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار به نرخ ۱۸ میلیون و ۶۹۵ هزار تومان معامله می شود و حدود ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت داشته است.

*بهای سکه چقدر شد؟

بهای هر قطعه سکه امامی در پایان معاملات امروز به نرخ ۱۹۱ میلیون و ۹۹۵ هزار تومان رسید و حدود چهار میلیون تومان افت قیمت را تجربه کرد.

بهای هر قطعه سکه بهار آزادی به قیمت ۱۸۵ میلیون و ۹۰۵ هزار تومان رسید و حدود پنج میلیون تومان با افت قیمت مواجه شد.

بهای هر قطعه نیم سکه بهار آزادی در پایان معاملات امروز به قیمت ۹۸ میلیون و ۶۰ هزار تومان رسید و حدود دو میلیون تومان افت قیمت داشته است.

بهای هر قطعه ربع سکه بهار آزادی به رقم ۵۳ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان رسید و حدود دو میلیون تومان ریزش قیمت را تجربه کرد.

سکه گرمی به رقم ۲۷ میلیون تومان معامله می شود و با تغییر قیمتی مواجه نشده است.

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.