• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    پرداخت نخستین مرحله معوقات بازنشستگان کشوری همراه با حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ /جزئیات و مبالغ واریزی اعلام شد

    در نخستین اقدام عملی برای پرداخت معوقات بازنشستگان کشوری، صندوق بازنشستگی از واریز بخشی از مطالبات معوق همراه با حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.

    پرداخت نخستین مرحله معوقات بازنشستگان کشوری همراه با حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ /جزئیات و مبالغ واریزی اعلام شد

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛  به گفته یکی از مقامات مسئول این صندوق، پرداخت‌ها شامل موارد مختلفی از جمله حق اولاد، عائله‌مندی و بخشی از معوقات ناشی از متناسب‌سازی حقوق بوده است.

    جزئیات واریزی‌ها برای بازنشستگان کشوری:

    براساس اعلام رسمی، آن دسته از بازنشستگان کشوری که در فروردین‌ماه به دلیل مشکلات مربوط به دستگاه محل خدمت خود، افزایش‌های مربوط به حق اولاد و عائله‌مندی را دریافت نکرده بودند، در اردیبهشت‌ماه این مبالغ را به صورت کامل دریافت کرده‌اند.

    پرداخت بخشی از معوقات متناسب‌سازی:

    در گام بعدی، صندوق بازنشستگی کشوری به موضوع مهم معوقات ۸ماهه ناشی از اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان پرداخته است. مطابق توضیحات این مقام مسئول:

    آن دسته از بازنشستگان که مشمول افزایش حقوق بر اساس متناسب‌سازی شده‌اند، در اردیبهشت‌ماه حدود ۱۰ تا ۱۱ درصد از مجموع معوقات خود را دریافت کرده‌اند.

    برای بازنشستگانی که مشمول این افزایش‌ها نبوده‌اند، مبلغی معادل ۱ میلیون تومان به عنوان علی‌الحساب معوقه واریز شده است.

    با احتساب پرداختی معوقه فروردین، این گروه در مجموع ۲ میلیون تومان دریافت کرده‌اند.

    در پایان این اطلاعیه، مقام مسئول صندوق بازنشستگی با اشاره به برخی اظهارات و گمانه‌زنی‌های غیررسمی در فضای مجازی، تاکید کرد که تنها اطلاعیه‌های رسمی منتشرشده از سوی صندوق، مرجع قانونی برای پیگیری وضعیت پرداخت‌هاست. وی تأکید کرد: اظهارات افراد یا گروه‌هایی که خود را نماینده یا سخنگوی بازنشستگان معرفی می‌کنند، فاقد اعتبار قانونی است و صرفاً نظرات شخصی تلقی می‌شود..

    با آغاز پرداخت مرحله‌ای معوقات، امید می‌رود سایر مطالبات بازنشستگان نیز در ماه‌های آینده طبق وعده‌های دولت، به صورت منظم و کامل پرداخت شود. صندوق بازنشستگی کشوری نیز اعلام کرده است که برنامه‌ریزی برای پرداخت تدریجی معوقات در حال انجام است و اطلاعیه‌های بعدی از طریق رسانه‌های رسمی منتشر خواهد شد.