|

پیش بینی هوای همدان ؛ شنبه 17 خرداد ۱۴۰۴

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: با توجه به آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی ساعاتی از امروز و فردا شاهد افزایش ابر و بارش پراکنده در برخی نقاط این استان خواهیم بود.

پیش بینی هوای همدان ؛ شنبه 17 خرداد ۱۴۰۴

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

"روح‌الله زاهدی" روز شنبه اظهار کرد: این بارش ها بیشتر در نقاط شمال شرق استان و نیز دامنه ارتفاعات به صورت پراکنده خواهد بود و طی روزهای دوشنبه و سه شنبه شرایط بارش ها افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: بارش های خفیف و پراکنده و در برخی مناطق مختلف این استان بارش های رگباری را به خصوص در ساعات بعدازظهر تا روز چهارشنبه خواهیم داشت و از لحاظ دمایی نیز تغییرات دمایی را به تناسب خواهیم داشت.

زاهدی بیان کرد: هفته ای خنک را در هفته جاری پیش بینی می کنیم به طوریکه دمای صبحگاهی حدود ۱۰ درجه و طی روز بین ۲۶ تا ۲۷ درجه خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان وزش باد را برای هفته جاری پیش بینی کرد و افزود: البته هوای پاک را در هفته جاری تجربه خواهیم کرد.

زاهدی خاطرنشان کرد: روز گذشته بیشینه دما از اسدآباد با ۲۹ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از گل تپه با ۶ درجه سانتیگراد گزارش شد.

وی همچنین دمای هوا در همدان را طی ۲۴ ساعت اخیر بین ۲۶ و هشت درجه سانتیگراد در نوسان عنوان کرد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.