|

سانسور سیل

سیل در امارات باعث به‌هم‌ریختگی خیابان‌ها شده است اما یک اتفاق دیگر هم به همراه داشته و آن‌هم اعلام محدودیت و سانسور برای انتشار اخبار درباره این سیل است؛ البته اخباری که از ناتوانی مسئولان یا به‌هم‌ریختگی وضعیت شهرها حکایت می‌کرد. به گزارش بی‌بی‌سی، در سراسر این کشور مسئولان هنوز نتوانسته‌اند پاکسازی خیابان‌های آب‌گرفته را انجام دهند و هنور ارائه خدمات در این کشور به‌شدت مختل شده است.

سانسور   سیل

سیل در امارات باعث به‌هم‌ریختگی خیابان‌ها شده است اما یک اتفاق دیگر هم به همراه داشته و آن‌هم اعلام محدودیت و سانسور برای انتشار اخبار درباره این سیل است؛ البته اخباری که از ناتوانی مسئولان یا به‌هم‌ریختگی وضعیت شهرها حکایت می‌کرد. به گزارش بی‌بی‌سی، در سراسر این کشور مسئولان هنوز نتوانسته‌اند پاکسازی خیابان‌های آب‌گرفته را انجام دهند و هنور ارائه خدمات در این کشور به‌شدت مختل شده است. بارندگی‌های شدید همچنین منجر به ایجاد اختلال در فرودگاه بین‌المللی دبی نیز شد و عملیات پاکسازی جاده‌ها به‌منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در حرکت پروازها انجام شده است. این باران‌ها شدیدترین بارندگی‌ها در امارات در ۷۵‌سالی است که سوابق ثبت شده است. به گزارش رویترز، سیل منجر به دورکاری کارکنان ادارات، آب‌گرفتگی منازل و جاده‌ها نیز شده است.

در‌همین‌حال، در افغانستان وزارت رسیدگی به حوادث طبیعی گفته است که دوهزار و ۵۰۰ خانه در سیل‌های اخیر ویران شده یا آسیب دیده‌اند و ۲۹ ولایت افغانستان شاهد بارندگی شدید و سیل بوده است. وقوع سیل در عمان اتفاق نادری است که جان ۲۰ نفر را گرفته است. عربستان سعودی و بحرین هم شاهد بارندگی بوده‌اند و برخی جاده‌ها را سیل گرفت. در پاکستان هم بارندگی‌ها منجر به مرگ ده‌ها نفر شده و به خانه‌ها و زیرساخت‌ها خسارات وارد کرده است. در یمن هم چندین منطقه شاهد بارش شدید باران بوده که منجر به جاری‌شدن سیلاب‌ها شده است. عوامل زیادی در سیل نقش دارند اما گرم‌تر‌شدن هوا به دلیل تغییر اقلیم که ناشی از سوخت‌های فسیلی است، بارندگی شدید را خیلی محتمل‌تر کرده است. جهان از زمان ثبت رکوردها ۱.۱ درجه سانتی‌گراد گرم‌تر شده است و این روند ادامه خواهد یافت مگر آنکه تصاعد گازهای گلخانه‌ای به‌شدت کاهش یابد.

 

 

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها