به دیگری محبت کنیم
این روزها که شرایط خاصی در برخی شهرهای کشورمان حکمفرماست. بهتر است از برخی رفتارها در محیط خانواده بهویژه در کنار کودکان و نوجوانان و حتی افراد سالخورده پیشگیری شود.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
این روزها که شرایط خاصی در برخی شهرهای کشورمان حکمفرماست. بهتر است از برخی رفتارها در محیط خانواده بهویژه در کنار کودکان و نوجوانان و حتی افراد سالخورده پیشگیری شود.
یکی از راهکارها این است که کودکان را از اخبار کنار بکشیم و برای آنها سرگرمیهایی را در خانه به وجود بیاوریم. میتوانیم کودکان را با کارهایی مانند نقاشی و بهصورت موقت بازیهای رایانهای سرگرم کنیم که میتواند کودکان و حتی نوجوانان را از این فضا دور کند.
یکسری تمرینها داریم که میتوانیم به جای خواندن مکرر اخبار آنها را انجام دهیم. بهعنوان نمونه یک تمرین، تحت عنوان ۹ ثانیهای یعنی ۹ ثانیه چشمها بسته میشود، ۹ ثانیه بدن و ماهیچه و عضلههای بدن ریلکس میشود و ۹ ثانیه تنفس عمیق دم و بازدم داشته باشیم و ۹ ثانیه دیگر شلسازی تمام عضلات بدن است که در طول روز و در جاهای مختلف میتوانیم از این تکنیک استفاده کنیم، به این شرط که قبلتر هم تمرین شود و فقط برای مواردی که بحران و خطر است.
در زمان پرتابها و دیدن و شنیدن اخبار، والدین واکنش خاصی نشان ندهند، چون آن لحظه برای کودکان ماندگار است و حتی بعد از جنگ نیز این لحظات باقی میماند. سعی شود با آرامش و صحبت کودکان در یک جای ایمن مستقر شوند.
در زمانی که هیچ خبری نیست، چون حوصلهها کم است، یاد بگیریم با آرامش و تن صدای آرام به دور از خشم صحبت کنیم. راه دیگر محبتکردن است که باعث ایجاد آرامش در انسان میشود.
کسانی که وسواس دارند، دنبال خبر نباشند، لازم است که یکسری اخبار کلی را بدانند.
چیزی که در جنگ مردم را اذیت میکند و از ترکش بمب، تیر و خمپاره بیشتر اثر دارد، همین حالت برزخبودن است که نمیدانی چه اتفاقی میافتد، این حالت برزخبودن با آنالیز خبرها بیشتر ملتهب میشود.
آخرین اخبار روزنامه را از طریق این لینک پیگیری کنید.