|

۸۰ هزار بیت‌کوین یک جا فروخته شد + جدول

نهنگ قدیمی بازار ارز دیجیتال ۸۰ هزار بیت‌کوین را به ارزش ۹.۶ میلیارد دلار فروخت.

۸۰ هزار بیت‌کوین یک جا فروخته شد + جدول

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

یک نهنگ ناشناس که از سال ۲۰۱۰ مالک بیش از ۸۰ هزار واحد بیت‌کوین بوده،  این دارایی را به ارزش تقریبی ۹.۶ میلیارد دلار به شرکت سرمایه‌گذاری «گلکسی دیجیتال» (Galaxy Digital) منتقل کرد. این فروش تاریخی، یکی از بزرگ‌ترین جابه‌جایی‌های مالی در تاریخ بازار ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود.

بر اساس داده‌های زنجیره‌ای (On-Chain) منتشرشده در پلتفرم‌های رصد بلاک‌چین، این بیت‌کوین‌ها طی چند ده تراکنش جداگانه از آدرس ثابت و قدیمی bc1qs4nz… به آدرس شرکت گلکسی دیجیتال (bc1q0…) منتقل شده‌اند. نخستین تراکنش‌ها حدود سه ساعت پیش آغاز و با مقادیر بین ۱ تا ۴.۵ هزار بیت‌کوین انجام شده است. ارزش دلاری هر تراکنش بین ۱۲ میلیون تا بیش از ۵۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

تحلیلگران اقتصادی در گفت‌وگو با خبرگزاری‌های مالی چون بلومبرگ و کوین‌تلگراف اعلام کرده‌اند که این دارایی‌ها متعلق به فرد یا نهادی بوده که احتمالاً از سال‌های نخست راه‌اندازی بیت‌کوین اقدام به استخراج یا خریداری آن کرده و از آن زمان تاکنون تراکنشی نداشته است. خرید اولیه این بیت‌کوین‌ها در سال ۲۰۱۰ تنها حدود ۵۴ هزار دلار هزینه داشته است.

برخی کارشناسان معتقدند فروش این میزان بیت‌کوین می‌تواند بر قیمت بازار اثرگذار باشد، اما از آنجا که این تراکنش‌ها از طریق شرکت سرمایه‌گذاری سازمان‌یافته مانند گلکسی دیجیتال انجام شده، احتمال ایجاد شوک ناگهانی در بازار کاهش یافته است. این موضوع می‌تواند نشانه‌ای از بلوغ و ساختارمند شدن بازار رمزارزها در سال‌های اخیر باشد.

بیت کوین

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.