تعداد تماشاگران پیرپسر بیشتر از آرای اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شد
در حالی که فیلم «پیر پسر» با جذب تماشاگر به یکی از پرمخاطبترین آثار سینمایی اخیر تبدیل شده، اما این موفقیت با واکنشهای تند برخی نمایندگان مجلس، بهویژه اعضای کمیسیون فرهنگی، مواجه شده است.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
فیلم «پیر پسر» در تمام دوران جنگ ۱۲ روزه و اینک از سوی مردم با استقبال روبرو شده است اما اعضای کمیسیون فرهنگی به دنبال پایین آوردن این فیلم از اکران هستند.
امروز قرار بود که وزیر فرهنگ سیدعباس صالحی و رائدفریدزاده رییس سازمان سینمایی به کمیسیون فرهنگی مجلس بروند و درباره آن پاسخ بدهند.
اکران این فیلم چهارشنبه قبل از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به ایران بود با این حال در طول جنگ ۶۱۶ هزار به تماشای این اثر رفتند.
البته اینک تعداد تماشاگران فیلم به ۷۱۸ هزار و ۲۷۳ نفر رسیده و توانسته به فروش نزدیک ۶۷ میلیارد تومانی نزدیک شود.
اخیراً حمید رسایی، عضو این کمیسیون، اعلام کرده که پروندهای برای بررسی این فیلم در مجلس باز شده و «کمیسیون فرهنگی بهصورت جدی قصد دارد محتوای این فیلم را مورد بررسی قرار دهد.»
یک مقایسه
مهرزاد دانش منتقد سینما اولین نفری بود که به مقایسه میزان آرای دو نماینده مجلس عضو کمیسیون فرهنگی که مخالف این فیلم هستند پرداخت.
حالا اینفوگرافی منتشر شده نشان میدهد بسیاری از اعضای این کمیسیون در رقابتهای اخیر آرای بسیار کمتری از تماشاگران این فیلم کسب کردهاند؛ مقایسهای که واقعیت تلخی را عیان میکند و بار دیگر موضوع میزان نمایندگی واقعی برخی چهرههای سیاسی را در برابر اقبال عمومی از آثار هنری به میان کشیده است.
در جدول زیر که اصلاحات نیوز منتشر کرده، تعداد آرای کسبشده توسط برخی اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با تعداد تماشاگران «پیر پسر» مقایسه شده است:
آرای نمایندگان عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
احمد راستینه هفشجانی – ۳۳۷۲۰
سید علی یزدیخواه – ۳۳۳۳۰۸ رأی
امیرحسین بانکیپورفرد –۲۴۵۶۲۹ رأی
امیرحسین ثابتی – ۴۸۷۹۸۲رأی
حمید رسایی –۴۸۵۷۱۱رأی
مرتضی آقاتهرانی – ۴۰۵۷۰۷رأی
علی خزایی – ۴۱۲۰۴رأی
محمد میرزایی – ۱۵۹۴۴رأی
حسنعلی اخلاقی امیری – ۱۱۱۵۹۷رأی
پیرن نوبهار وطن – ۲۷۱۰۹۴رأی
احد بیوته – ۴۶۵۳۲رأی
اسماعیل سیاوشی –۱۷۸۸۰ رأی
علی شیریننژاد – ۴۸۸۸۰ رأی
این مقایسه نهتنها واکنشی به فشارهای سیاسی بر سینما تلقی میشود، بلکه نوعی تأکید بر شکاف بین نمایندگی رسمی در مجلس و واقعیت اجتماعی موجود در فرهنگ عمومی جامعه است.
اما این بار و این جنگ جناحی که با توئیت یک نفر خطاب به وزیر فرهنگ آغاز شد ، به شدت از سوی صنوف محکوم شد.
بسیاری این توئیت و عملکرد کمیسیون فرهنگی و صدا و سیما را حمله به سینما و محدودکردن آثار هنری ارزیابی کردند؛ نه انتقاد و توهین به شاکله وزارت فرهنگ. برخی نیز طرح این موضوع را در شرایط کنونی علیه همبستگی ملی میدانند . آن هم در شرایطی که هنرمندان در جنگ همراه ایران بودند.
آخرین اخبار فرهنگ و هنر را از طریق این لینک پیگیری کنید.