|

ساخت یک شهرک غیر قانونی جدید در کرانه باختری

منابع رسانه‌ای صهیونیستی از ساخت یک شهرک غیرقانونی جدید در شمال کرانه باختری خبر دادند.

ساخت یک شهرک غیر قانونی جدید در کرانه باختری

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

منابع رسانه‌ای صهیونیستی از ساخت یک شهرک غیرقانونی جدید در شمال کرانه باختری خبر دادند.

شبکه هفت رژیم صهیونیستی گزارش داد که مقام‌های این رژیم در چارچوب طرح الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی اقدام به ساخت یک شهرک جدید تحت عنوان «رحبعام» در شمال این منطقه کردند.

طبق این گزارش، این شهرک جدید در نزدیکی شهرک «مجدالیم» و در نزدیکی شهر فلسطینی «سلفیت» ساخته شده است و ده‌ها خانواده صهیونیست در آن اسکان داده شده‌اند.

این شبکه در ادامه گزارش داد که شهرک جدید با حمایت مستقیم کابینه رژیم صهیونیستی و با مشارکت « اسموتریچ» وزیر دارایی تندرو این رژیم ساخته شده و در چارچوب طرح افزایش شمار شهرک‌نشینان صهیونیست در شمال کرانه باختری و ایجاد ارتباط جغرافیایی میان شهرک‌های غیرقانونی این منطقه قرار دارد.

طبق آمارهای رسمی، درحال حاضر حدود ۷۵۰ هزار شهرک‌نشین صهیونیست در صدها شهرک در کرانه باختری مستقر شده‌اند.

این شهرک‌نشینان به صورت روزانه با نقض حقوق ملت فلسطین اقدام به تجاوز و حمله به آنها می‌کنند تا ساکنان بومی این منطقه را ناگزیر به کوچ اجباری از این مناطق کنند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.